Hej Alle Søskende.

Tillykke med os i dag, vi fylder 1 år ( hvor tiden går hurtig ).

Vi er måske ikke blevet så meget klogere, med vi kan jo håbe at det kommer i løbet af jagtsæsonen.

Også et stort Tillykke til vores hundemor og Birte med de fine resultater på Fuldbrugsprøven og KHK’s vinderklasse.

Så lidt nyheder fra mig. Jeg er begyndt at går på jagttræning med Per, og sidste gang vi var der skulle vi træne eftersøg. Først viste jeg ikke hvad det jeg skulle, men så pludselig faldt 10 øren ned, også gik det ellers over stok, sten og under træstammer, hvilket Per ikke var forberedt på, så han lå vandret i luften efter mig.

Forstå I – jeg har kun et tempo og det er 120 i timen. Jeg er rigtig glad for at appotere og kan slet ikke slutte når først jeg får begyndt. Den 17 oktober skal jeg på min første jagt men min “mor Birte” er lidt urolig for at jeg har gået jagten igennem inden der er gået 5 sekunder, hun mener at jeg er lidt “sjövild” ( sådan siger man i Sverige = en hvirvelvind ).

Som min bror Albert så har jeg også lidt “hys” med at ødelægge ting. Hvis jeg er med uden og køre og bliver lagt i bilen og dette ikke passer mig – så river jeg taget i bilen ned og plukker isoleringen ud. Så nu har jeg hørt at mine mennesker vil køber en “gummi-celle” til mig hvilket ikke lyder så godt. Udover dette så er der også blevet lidt mindre af min mor’s senge madras.

Jeg har en egen vilje, og prøver om jeg kan få den igennem, desværre går det ikke altid.

Jeg er begyndt at se frem til at få en ny lillebror fra Nellis næste kuld, min storebror er så kedlig han gider ikke slås med mig, jeg behøver at havde en at tumle med.

Nok fra mig, fin jagt til alle.

Hilsen

Zola