Hej Alle venner i Danmark.

Først vi jeg gerne sige tillykke til min lillebror Albert, kanon flot resultat.

Her kommer der så lidt nyhedder fra mig Zola ( Arro ). Nu er vi endelig sluppet af med sne og slask, så jeg er begyndt på træning. Det går fint, selvom jeg synes at der er for meget ventetid mellem jeg får lov at lave noget. Så er det sjovere når jeg træner med min far der hjemme. Det går fint med apporteringen, men min far håber at vi kan komme på et jagt træningshold så jeg kan lære mig noget mere. Min far er også kommet med i et jagt hold ved Vordingborg, så til efteråret skal jeg med på jagt. Min mor er lidt urolig, da hun mener at jeg har for meget fart, og kommer at havde løbet hele jagten igennem på 5 minutter, men vi må se.

Jeg eeeeeeeeelsker børn, jeg havde besøg af 2 stk. her i April og vi havde det rigtig sjovt. Børn er så sjove, de finder på så mange skægge lege og så har de lige så meget energi som jeg har. Det er lidt ærgerligt at de ikke er her hver dag, så jeg kunne blive underholdt hele døgnet.

Jeg er blevet rigtig stor nu, min højde er 62-63 cm over skulderen, jeg har lidt svært ved at stå stille når jeg skal måles. Jeg har fået rabies !!

– når nej jeg mener jeg har fået 2 rabies sprøjter, så jeg kan få lov til at kommer med til Danmark. Så nu skal jeg snart havde taget en blodprøve så alle papirer kan blive klare. Det kan tænkes at vi kommer over til Jer, til Vingsted-udstillingen. Ja nu ved jeg jo ikke om I ( mine søskende ) ved hvad en udstilling er ? – Men jeg var til 2 her i week-enden. Hold da op hvor er der mange hunde et sådan sted, og det er ikke alle der opfører sig pænt. Men man bliver altså bedømt af en dommer, som åbner munden på mig, tager mig i halen og mellem mine bagben ( hvad mener I ….? ). Så får man besked på at løbe rundt i en ring. Det gik nu fint, om lørdagen på jagthunde udstilling der fik jeg 1 pr. med ærespræmie, bedst i valpe klassen og Best I Racen og Best I Show. Der var så også åben kritik, hvilket vil sige at dommeren fortalte hvad han synes om mig, og han sagde : “Læg mærke til denne hund, for det en hund som I kommer at se og høre mere til i fremtiden” ( vi kan da håbe !! ).

Søndag var vi til en kennel klub udstilling der fik jeg 1 pr. med ærespræmie, bedst i valpe klassen og Best I Racen. Vi blev ikke til Best I Show, da jeg var træt efter 2 dage med nye oplevelser, så vi kørte hjem. Men jeg fik så mange fine bånd og rosetter som vi hjemme hos os kalder vi det “sildesalat”.

Nu tror jeg at I er opdateret med hvad der er sket heroppe hos mig, jeg håber at vi måske snart kan mødes til et familie traf.

Hilsen Zola