Her i Fredericia går det rigtig godt, jeg får prøvet noget nyt hver dag, min nye mor havde købet noget nyt legetøj til mig, men det spiste jeg da bare, så jeg fik dårlig mave og måtte til læge.
Min nye Far han er mærkelig, han siger sit, og så gør jeg det så bliver han så glad og giver mig noget lækkert fra hans lomme, nu er han begyndt at sige dæk og så skal jeg lægge mig, og så gør jeg det, så bliver han så glad igen, jeg har fundet ud af hvis jeg bare gør som han siger så får jeg noget lækkert.
Den anden morgen da jeg skulle ud, så det mærkelig ud, der var helt hvidt. JEG SKULLE IKKE UD, DET VAR SKU KOLDT, men så lokkede de mig med noget lækkert, og så fandt jeg ud af at det er sku da skide skægt at lege i.


Når det bliver mørkt sætter Far sig ind i stuen og jeg følger efter for så skal vi hygge, jeg kravler op til ham, men vi skal være stille, for hvis mor ser det så snakker hun hele tiden, så vi har fundet ud af at hvis vi lukker øjnene når hun kommer ind, så siger hun ikke noget.


Jeg havde besøg af en MEGET STOR HUND, men jeg var da lige glad, for den kunne ikke fange mig, jeg løb og løb indtil den blev træt og lagde sig, så kunne jeg rigtig ordne den.

Mig og min nye familie vil ØNSKE JER EN RIGTIG GLÆDELIG JUL