Torsdag efter dyrlægen kom Morten og familie for at hjælpe Aito med at flytte hjemmefra. Morten havde været igang med at lave godbidder – tørrede lever stykker. Aito syntes de smagte godt, men familien sagde det var sidste gang der blev lavet godbidder, for lugten havde forpestet hele huset 🙂 Pigerne kunne næsten ikke vente, og alle ville sidde med Aito på vejen hjem, men det blev i Mortens favn.

I dag fredag var det så Alberts tur. Han flytter helt til Fredericia og Ove og Bente har glædet sig til at få hund i huset igen, så hundekassen var parat. Og Ove havde inddraget Bentes dankort, for der kunne simpelthen ikke være mere legetøj i Alberts nye hundekasse. 🙂

Arne og søn var at hente Aske, han skal bo på en stor gård, og får sin egen opvarmede ‘suite’ i garagen. Familien ventede på at Aske skulle flytte ind, så de kørte snart igen, han skulle nemlig også vises frem for elektrikeren som var ved at flytte en kompressor 🙂

A-Kelly flyttede også hjemmefra i aften – pigerne har glædet sig, det er bedre end en julegave, og Sissel havde tegnet en fin tegning af Kelly og Nelli, se nedenfor. Martin og frue synes også det blev dejligt med korthår i huset igen efter et års tid uden korthår.

sidste måltid hvor alle søskende var samlet

Alle fik et lille håndklæde og et lille tov (legetøj) med, som lugtede af resten af familien, det er jo en stor omvæltning at flytte hjemmefra og pludselig skal være helt alene. Så er det godt at have noget der lugter af de andre.